Жената, която стана популярна, след като демонстрира в социалните мрежи своето ужасяващо

...
Жената, която стана популярна, след като демонстрира в социалните мрежи своето ужасяващо
Коментари Харесай

Жена изпитва страх от Майкъл Джексън, тя обясни за фобията си

Жената, която стана известна, след като демонстрира в обществените мрежи своето ужасяващо прекарване в нощно заведение, разкри по какъв начин е почнала нетрадиционната уплаха към Майкъл Джексън.

Във видеото, което стана вайръл, Руби Мариот е в бар в Агия Напа по време на отмора и е очевидно обезпокоена от подражател на Майкъл Джексън, който танцува зад нея.

Надписът на споделеното видео в мрежата гласи: " Първата ни нощ в Ая Напа се утежни. Сестра ми има уплаха от Майкъл Джексън ".

Виждаме от видеото, че 18-годишната Руби наподобява извънредно неловко и обезпокоена, до момента в който мъж, облечен в алено сако и черни панталони, демонстрира някои танцови придвижвания в жанр Джаксън под звуците на „ Thriller “.

Само за няколко часа откакто беше качено в TikTok, видеото натрупа зашеметяващите девет милиона гледания и в действителност стана извънредно известно, като някои даже приканиха младата жена да се появи в идното завръщане на Big Brother на ITV2. Наложи се Руби от Родърхам, Южен Йоркшир да изясни повече за страха си.



Фобията на Руби от „ Краля на попа “ е с нея от години.

„ Имам същински боязън от Майкъл Джексън “, споделя тя. „ Всичко стартира, когато бях по-малка, на към пет години. Сестра ми и братовчед ми ми посочваха злокобни инсталирани негови видеоклипове, направени от хората, и тайни теории, че той е жив. " Честно казано, това надали са нещата, които желаете да гледате когато сте на пет години.

Тя продължи да споделя: „ Трилър “ е главната ария, която ме плаши, основно тъй като гледах музикалното видео, когато бях по-малка, а това е един от най-големите му шлагери, тъй че се пуска към мен доста. “

Фобията на Руби обаче в действителност се затвърждава на фамилна отмора в Лос Анджелис поради къщата, в която са били отседнали.

„ Имаше заключена врата с сложени към осем катинара и един от членовете на фамилията ми сподели на смешка: „ ами в случай че Майкъл Джексън се крие там? “, знаейки уплахата ми от него. “

„ Всяка вечер в продължение на три седмици сънувах един и същи призрачен сън по какъв начин той изпълзява от дрешника и идва при мен. Беше извънредно! “

И макар че са минали доста години от тези моменти, уплахата на Руби от „ Краля на попа “ въобще не е намаляла.



Руби е била на отмора в Агия Напа със сестра си Мейси, с цел да отпразнуват сватбата на чичо си и вуйна си, когато отново се отключила уплахата й. / Снимки: SWNS

Когато Руби била в бар в Агия Напа, с цел да отпразнува сватбата на чичо и вуйна си, не е очаквала, че вечерта й може да бъде унищожена. За към този момент публикуваното видео в мрежата тя съобщи: „ Нямахме визия, че ще има осъществявания в клуба, по тази причина влязохме и изпихме няколко напитки. Наслаждавах се доста, всички танцувахме, правехме фотоси и се смеехме. Едва след половин час чух началото на Thriller и незабавно започнах да се паникьосвам. “
„ Обърнах се и видях подражател на Майкъл Джексън да танцува на дансинга до мен. Изтичах до мястото, където седеше фамилията ми и мигновено започнах да рева и да се паникьосвам още повече. “. След това Руби остава разтърсена цяла вечер и даже се е наложило да изпрати FaceTime на гаджето си, с цел да се успокои. Сестра й, Мейси, разгласява видеото, откакто го е посочила на приятелите си, които го намерили за занимателно. Вижте видео: 
our first night in aiya napa took a turn for the worse

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР